Taking too long? Close loading screen.
logo-mini

Servicii Digitale

Gasim mixul perfect de servicii pentru fiecare dintre clientii nostri. Ideile noastre proaspete vor oferi intotdeauna experiente de lucru superioare si vor contribui la construirea unei prezente online reprezentative.

Pentru a vedea cum ati putea beneficia de experienta noastra, verificati lista de servicii oferite si contactati unul dintre specialistii nostri pentru a afla mai multe despre cum va putem ajuta brandul sa creasca.

 • WEB DEVELOPMENT

  Dezvoltam site-uri web care imbina designul atractiv cu functionalitatea, fiind usor de navigat, oferind o experienta deosebita utilizatorilor, dand posibilitatea clientilor de a isi mari avantajele in competitia cu alte firme.
 • ECOMMERCE

  Solutiile personalizate de comert electronic sunt ideale pentru afacerile care necesita o prezenta online puternica si vizeaza obiective precum: usurinta in utilizare, impact vizual, increderea consumatorului, loialitatea clientului si accesibilitatea online.
 • ONLINE MARKETING

  E-mail marketing (implementare newsletter monitorizare si raportare), diverse campanii de promovare in mediul online, prin intermediul adwords, facebook.
 • PRINT

  Tipar offset, tipar digital, print indoor / outdoor, transfer termic, serigrafie. Utilizam materiale si consumabile de cea mai buna calitate, pentru ca rezultatele sa fie pe masura.

Skills & Tools

Folosim tehnologii si framework-uri de ultima ora.

PHP / SASS / SQL / CSS / HTML5
100%
JavaScript / Java
100%
Photoshop / InDesign / illustrator
100%
Wordpress / CMS / Magento
100%
ANGULARJS / NODEJS
100%
MATERIALIZE / BOOSTRAP
100%
Print / DTP
100%

< Proiecte Dezvoltate >

Lucreaza cu Noi

Lucreaza cu Noi

Email: [email protected]
Telefon: 0726 243 508
sau Acceseaza pagina de Contact